Katja Schuurman woest na nieuwe roddels over beruchte vliegreis

Ze reageert.

Lees ook

Katja Schuurman zou zich volgens weekblad Story een tijdje terug misdragen hebben tijdens een KLM-vlucht van Johannesburg naar Amsterdam. De roddels zijn nog steeds niet de lucht uit, en daarom reageert de actrice nu met het échte verhaal op haar Instagram.

Boodschap

Katja's boodschap is duidelijk. "Aan de pers en eenieder die elke dag weer bladen, kranten en online sites moeten vullen: kunnen de leugens over mij alsjeblieft ophouden", begint ze haar bericht. "Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet", gaat ze verder.

Lees ook: Meerdere blessures voor Katja Schuurman

Gekwetst

De actrice laat weten enorm gekwetst te zijn van alle verhalen die over haar in het nieuws verschenen. "De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld."

Katja besluit om voor eens en altijd een einde te maken aan alle negativiteit. "Wat ik nu ga doen, gaat in tegen wie ik ben en waar ik voor sta: namelijk dat ik überhaupt serieus reageer (nog een keer) op alle walgelijke beweringen van de laatste tijd. Maar ik doe het, omdat ik wil dat deze negativiteit stopt, voor mezelf, en voor de mensen waar ik van houd."

Sexverslaving

Volgens Katja klopt er niks van alle verhalen rondom haar sexverslaving. "Ik ben dus ook nooit naar een kliniek geweest om hiervan af te komen", schrijft de presentatrice.

Daarnaast zijn de verhalen over haar 'steamy sex vlucht' ook totaal niet waar. "Ik heb geen vliegverbod, nooit gehad, en ook heb ik geen enkele restrictie als ik een KLM-vlucht wil boeken en online in wil checken", gaat ze verder.

"Sterker nog, mijn volgende vlucht in verband met mijn nieuwe programma voor RTL 4 is geboekt, en ik zit op een KLM-vlucht naar Zuid Amerika", aldus Katja.

Aan de pers en eenieder die elke dag weer bladen, kranten en online sites moeten vullen: Kunnen de leugens over mij alstjeblieft ophouden. Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet. De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld. Wat ik nu ga doen, gaat in tegen wie ik ben en waar ik voor sta; namelijk dat ik überhaupt serieus reageer (nog een keer) op alle walgelijke beweringen van de laatste tijd. Maar ik doe het, omdat ik wil dat deze negativiteit stopt, voor mezelf, en voor de mensen waar ik van houd: 1) Ik heb geen seksverslaving. Ik ben dus ook nooit naar een kliniek geweest om hiervan af te komen. 2) Ik heb géén seks gehad aan boord van de KLM vlucht van Johannesburg naar huis. 3) Ik heb geen vliegverbod, nooit gehad, en ook heb ik geen enkele restrictie als ik een KLM vlucht wil boeken en online in wil checken. (Sterker nog, mijn volgende vlucht ivm mijn nieuwe programma voor @rtl4 is geboekt en ik zit op een KLM vlucht naar Zuid Amerika.) Ik probeer mijn leven zo goed mogelijk te leven, goed te zijn voor de mensen om me heen, en ook voor hen verder weg (@returntosender_nl ). Ik heb lang geleden de keuze gemaakt open te zijn over hoe ik leef en de keuzes die ik maak – ook als die afwijkend waren van de heersende norm- omdat ik, al 25 jaar levend onder een vergrootglas, mezelf vrij wilde voelen. Achteraf ben ik wellicht te open geweest, want ik heb mezelf te kwetsbaar gemaakt, en te aantrekkelijk voor roddel en spannende verhalen. Nogmaals: alstjeblieft, ik wil alleen maar liefde en mooie dingen. Ik wil het smeken: stop.. Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker.

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook