Waarom Cameron Diaz uit de spotlights verdween

Aha!

Cameron Diaz maakte vorige week bekend bevallen te zijn van haar eerste kindje. Haar zwangerschap kwam voor velen tot een grote verrassing, want de actrice houdt haar leven al jaren buiten de spotlights. Waarom? Dat legt ze uit.

Carrière

Cameron gaat inmiddels al aardig wat jaartjes mee in Hollywood. De actrice begon op haar 22e met acteren en weet daarom als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan.

“Ik begon die beroemdheid te ervaren toen ik nog maar 22 was en dat is inmiddels al meer dan 25 jaar geleden, een erg lange tijd”, zei ze tegen InStyle.

Lees ook: Cameron Diaz onthult waarom ze gestopt is met acteren

Privacy

De kersverse moeder vertelt dat ze na al die jaren wel toe is aan wat privacy. “De manier waarop ik er naar kijk is dat ik al meer dan de helft van mijn leven aan het publiek heb gegeven. Ik voel dat het oké is om tijd te nemen en zelf te bepalen hoe ik weer de wereld in ga, als ik al besluit om dat te doen.”

Haar huidige leventje bevalt haar dan ook prima. “Ik mis het acteren niet en mijn interesses zijn intussen gewijzigd. Op dit moment focus ik mij op de wereld van wellness en zo.”

Toekomst

Cameron's verdere toekomstplannen zijn nog onduidelijk. "Wat ik ook ga doen, het zal iets zijn waar ik gepassioneerd over ben, iets wat moeiteloos aanvoelt”, vertelt ze verder. "Het is leuk dat werkelijk niemand weet wat ik van plan ben. Mijn tijd is helemaal van mij." Ze doet geen films meer en hoeft niemand iets te geven. "Ik leef gewoon mijn leven", aldus blondine.

En dat rustige leventje dat de actrice nu aan het opbouwen is wil ze later ook voor haar pasgeboren dochtertje. "We zijn zo blij, gezegend en dankbaar om dit nieuwe decennium te beginnen met de aankondiging van de geboorte van onze dochter Raddix Madden. Ze heeft meteen onze harten gevangen en ons gezin compleet gemaakt”, schreef ze op Instagram.

Bron: HLN | Beeld: BSR

Laatste nieuws