Monica Geuze over co-ouderschap met ex Lars Veldwijk

Hmm...

Lees ook

Monica Geuze en Lars Veldwijk verbraken vorig jaar november na drie jaar hun relatie. Hoewel de twee ondanks hun breuk alsnog samen voor dochtertje Zara-Lizzy willen zorgen, lijkt het co-ouderschap nu alsnog niet door te gaan. Lars vertrekt binnenkort hoogstwaarschijnlijk namelijk naar het buitenland.

Buitenland

Monica vertelt in haar nieuwe vlog uitgebreid over haar huidige contact met haar ex Lars. De twee spreken elkaar nog wel veel – ook vanwege de zorg voor hun dochtertje Zara-Lizzy – maar dat contact kan zomaar eens minder worden.

Lars vertrekt mogelijk naar het buitenland om daar te gaan voetballen. "Het was eigenlijk de bedoeling dat Lars een huis in de buurt zou vinden", vertelt Monica.

Lees ook: Monica Geuze in tranen

Zuid-Korea

"Ik weet niet echt wat ik hierover kan zeggen, ik ga geen landen noemen, maar afgelopen weekend leek het erop dat hij zou gaan vertrekken", gaat ze verder.

De deal met de Zuid-Koreaanse club Jeonbuk Hyundai leek rond, maar op het laatste moment ging die deal toch niet door. Toch denkt Monica dat hij alsnog naar het buitenland vertrekt. "Die markt is nog wel even open, dus ik ga er wel vanuit dat hij naar het buitenland gaat verhuizen, wat er op neerkomt dat co-ouderschap niet echt een optie is. Dus dan zal dat volledig op mij neerkomen, voor the time being, tot hij weer terug is", vertelt de vlogster.

Gelukkig hebben de twee voor nu een middenweg in het co-ouderschap gevonden. "We hebben goede gesprekken kunnen voeren en afspraken kunnen maken. Ik heb het idee dat we elkaar weer meer dingen gunnen, ik gun hem dan ook deze mogelijke stap in zijn carrière. Het is natuurlijk niet de meest ideale situatie, voor niemand niet. We moeten daar even een weg in vinden", aldus Monica.

Bron: Voetbalzone | Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook