Rob Kardashian sleept Blac Chyna opnieuw voor de rechter

Aaahh...

Hoewel de voormalige love birds de strijdbijl hadden begraven, is het opnieuw hommeles tussen Rob Kardashian en Blac Chyna.

Voogdij

De Kardashian-telg sleept zijn ex-lief namelijk weer voor de rechter, omdat hij de volledige voogdij over hun 3-jarige dochter Dream wil hebben. Volgens TMZ zou Rob het voor zijn dochter niet langer veilig vinden om bij haar moeder te blijven wonen en wil hij voortaan dat ze alleen nog in de weekenden naar zijn ex (met altijd een nanny in de buurt) gaat.

Lees ook: Deze Kardashian keert voorlopig niet terug in KUWTK

Hygiëne

Zo zou Blac Chyna wilde feesten geven, regelmatig dronken zijn en wordt er ook cocaïne gebruikt. Daarnaast zou de 3-jarige peuter bepaalde handelingen van haar moeder nadoen wanneer ze bij haar vader is. Zo roept ze regelmatig 'bitch' en 'what the fuck' en laat ze regelmatig twerk-bewegingen zijn.

En dat blijkt niet het enige te zijn. Rob zou zijn ex er namelijk ook van te beschuldigen dat Blac Chyna het met hygiëne niet zo nauw neemt. Zo zou zijn dochter al meerdere keren met vieze nagels, vies haar en ongepoetste tanden bij hem zijn afgezet.

Ook Rob's sister and bff Khloé beaamt het nalatige ouderschap van de ex van haar broertje en laat weten dat Dream erg agressief is wanneer ze met haar dochter True komt spelen. Ai!

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws