Humberto Tan niet bang voor gedoe met Dionne Stax

Gelukkig maar.

Lees ook

Hoewel we Humberto Tan vooral van tv kennen, neemt hij ook weleens plaats achter de microfoon. Zo heeft hij op dit moment een eigen radioshow die hij deelt met… Toine van Peperstraten en Dionne Stax. Vooral laatstgenoemde zorgde ervoor dat Eva Jinek gisteren toch even bij Humberto polste of hij twijfels had.

Collega's

De presentator schoof gisteravond aan bij Jinek en vertelde daar over zijn nieuwe radioshow. "Je presenteert het programma op vrijdag. Op de andere dagen zitten daar Toine van Peperstraten en Dionne Stax. Ik kan me voorstellen dat je daarvoor zou bedanken, omdat je geen zin hebt in gedoe of bepaalde associaties", begint Eva.

Lees ook: Humberto Tan mikpunt van spot na delen naaktfoto

Duidelijkheid

En waar Humberto de afgelopen jaren al genoeg over de situatie heeft gezegd, wilde hij er gisteren toch enige duidelijkheid over scheppen. De AVROTROS wilde hem namelijk het liefst voor vijf dagen doen, maar hij zag meer iets in één vaste dag per week. Vervolgens werd er verder gekeken naar wie de andere dagen dan op zich wilde nemen. Dit werden uiteindelijk Toine en Dionne.

Nu zal het je niet ontgaan zijn: de laatste jaren stonden de kranten namelijk vol met de geruchten over een eventuele affaire tussen Dionne en Humberto. Zelf hielden de twee altijd hun lippen stijf op elkaar, waardoor er altijd nog vraagtekens zijn rondom de beruchte affaire.

Uiteraard ging hij er gisteren ook weer niet al te veel op in, maar vertelde hij wel nog even het volgende: "Wees niet bang: we komen elkaar niet tegen", aldus Humberto.

Beeld: RTL, BSR

Laatste nieuws

Zie ook