Justin Bieber onthult wat er met hem aan de hand is

Aha!

Lees ook

Al tijden vraagt men zich af wat er met Justin Bieber aan de hand is. Volgens fans zat hij aan de drank, kon hij niet van drugs afblijven en zou hij depressief zijn. Nu blijkt dat hij de ziekte van Lyme heeft. Dat heeft de zanger laten weten via Instagram, nadat TMZ had bericht over zijn diagnose.

Moeilijke periode

Volgens de entertainmentsite bespreekt de 25-jarige later deze maand in een docureeks op YouTube de moeilijke periode waar hij vorig jaar doorheen ging.

Justin zou een groot deel van het jaar niet hebben geweten dat hij aan de ziekte leed en hebben gedacht dat hij depressief was. De artsen kwamen pas aan het eind van het jaar tot de diagnose.

Lees ook: Hailey Bieber reageert op zwangerschapsgeruchten

Ziekte

Op Instagram schrijft de zanger: "Veel mensen bleven maar zeggen dat Justin Bieber er vreselijk uitzag, dat hij wel aan de drugs zou zijn. Maar wat zij zich niet realiseerden, is dat ik onlangs de diagnose ziekte van Lyme heb gekregen, en daarna een ernstig geval van de chronische ziekte van Pfeiffer had die gevolgen had voor mijn huid, hersenactiviteit, energie en gezondheid in het algemeen."

Inmiddels gaat het beter met hem. "Het waren een paar moeilijke jaren, maar ik krijg nu een behandeling voor deze ongeneeslijke ziekte en ik zal beter dan ik ooit was terugkomen."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook