Deze nieuwe datingshow op Netflix wordt je guilty pleasure

Oeh!

Lees ook

De Netflix-serie Love is Blind wordt dé nieuwe guilty pleasure van dit jaar. De serie is als het ware een mix tussen Love Island en Married At First Sight en belooft heel wat drama met zich mee te brengen.

Getrouwd

Onlangs meldde Netflix dat er een nieuwe datingshow aan zit te komen. Het gaat om de serie Love is Blind, die gepresenteerd zal worden door het getrouwde koppel Nick en Vanessa Lachey.

Deelnemers van het programma gaan op date, maar mogen elkaar daarbij niet zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mogen de kersverse verloofden elkaar eindelijk zien.

Lees ook: Netflix' Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer zorgt voor slapeloze nachten

Connectie

De serie volgt de stellen als zij – zoals de streamingdienst het beschrijft – "proberen een fysieke connectie te vormen die even sterk is als hun emotionele band". Het grote verschil met de serie Married At First Sight is dat de deelnemers elkaar voor het huwelijk wel al spreken.

Nick is geen onbekende met een liefdesleven dat zich voor de camera's afspeelt. Hij was tussen 2003 en 2005 samen met toenmalige echtgenote Jessica Simpson, te zien in het realityprogramma Newlyweds. De twee gingen eind 2005 uit elkaar. De zanger trouwde in 2011 met Vanessa. Het stel heeft twee zoons en een dochter.

Het is nog niet precies bekend wanneer de serie start op Netflix.

Bron: Love Reality, BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook