Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Al iets gepland dit weekend?

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip.

Veggies eten bij MR PORTER

Als je zin hebt in een lekkere steak, moet je zeker weten naar MR PORTER. Maar dat wist je al. Wat je misschien nog niet wist, is dat deze fine dining steakhouse behalve lekkere steaks, ook vegetarische en visgerechten heeft. MR PORTER weet als geen ander hoe je veggies omtovert tot een waar dinner and sinner diner en je kunt er ook nog eens genieten van een heerlijk uitzicht. Gezond het nieuwe jaar beginnen dan maar?

Waar: Spuistraat 175, Amsterdam
Wanneer: dagelijks

Cheatday bij THE BUTCHER

Ook al is het nieuwe jaar al begonnen en ben je misschien al druk bezig met het verwezenlijken van je goede voornemens, af en toe is er niets lekkerder dan je tanden in een enorme burger zetten. Bij THE BUTCHER ben je hiervoor aan het juiste adres. Wil je toch voor the healthy way gaan? Ze serveren hier ook gezonde burgers. Dus waar wacht je nog op? Let's goooo.

Waar: verschillende locaties in Amsterdam
Wanneer: dagelijks

Genieten van dé ultieme combi

Burgers & Cocktails is zoals ze het zelf noemen hét pareltje van de donderdagavond. Elke donderdagavond kun je in Olivia te Amsterdam genieten van de leukste dinner-party. Wat kun je verwachten? Heerlijke hits en lekkere gerechten waar je van gaat watertanden.

Waar: Olivia (Rembrandtplein), Amsterdam
Wanneer: elke donderdagavond

My Room in Jimmy Woo

Discotheek Jimmy Woo organiseert regelmatig een feestje genaamd 'My Room'. Deze zaterdag is het weer zo ver. Elke editie worden de beste dj's en artiesten uitgenodigd die optreden op een exclusief feest. Dus geniet van de fijnste R&B, hip hop en reggeaton nummers de hele avond door.

Waar: Jimmy Woo, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 11 januari

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws