Zien: nieuwe beelden van de spin-off van Vis a Vis

Spannend!

Lees ook

Eind oktober vorig jaar maakten de makers van Vis a Vis bekend dat er tóch nog een vervolg op de razendpopulaire serie komt. In eerste instantie zou seizoen vier het laatste seizoen zijn, maar fans worden nu alsnog beloond met een vijfde seizoen in de vorm van een spin-off. Er zijn nu nieuwe beelden verschenen en die beloven heel wat sensatie.

Oude bekenden

De spin-off, genaamd El Oasis zal gaan over Macarena en Zulema, die tot ieders grote verbazing met zijn tweeën lijken samen te werken. Maar Macarena en Zulema zijn niet de enige twee bekenden die we in de serie terug gaan zien. Ook Goya, Sandoval en Román keren terug.

Lees ook: Zien: eerste beelden spin-off Vis a Vis

Opnames

In de spin-off draait het volledig om de bizarre praktijken die Macarena en Zulema samen uitvoeren. Zo beroven ze juweliers, banken en casino's, maar willen ze eigenlijk hun eigen weg gaan. Maar niet tot hun laatste job gelukt is.

We weten verder dat de opnames van de spin-off nu in volle gang zijn en dat we ergens dit jaar het nieuwe seizoen – bestaande uit acht afleveringen – kunnen verwachten. De nieuwe beelden kun je HIER bekijken.

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Vis a Vis

Laatste nieuws

Zie ook