Rachel Hazes bezig met verzoening André en Roxeanne

Hmm...

Hoewel Rachel Hazes en zoon André Hazes hun vermeende ruzie al een tijdje uitgepraat hebben, heersen er nog steeds onderlinge spanningen tussen André en zus Roxeanne. Toch hoopt moeder Rachel op verzoening voor haar 50e verjaardag.

Geschenk

In een interview met Story vertelt de 49-jarige moeder hoe graag ze wil dat het goed komt tussen haar twee kinderen. “Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn."

Lees ook: Nieuwe liefde voor Rachel Hazes

Ruzie

Rachel doet erg haar best om de onderlinge strijdbijl te begraven. “Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me, ik doe niet anders. Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden", gaat ze verder.

Roxeanne liet al eerder doorschemeren niet weten waar het fout ging met haar broer. “Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen."

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws