Lil’ Kleine en Anouk gaan hard tegen hard in The Voice-ruzie

Oei...

Lees ook

Gisteravond was het dan eindelijk zover: dé aflevering waarin The voice-coaches Lil' Kleine en Anouk met elkaar aan de haal gingen. Hoewel er in aanloop van de aflevering ruimschoots over de vermeende ruzie werd gepraat, bleek het gisteravond tóch allemaal wel mee te vallen.

Battles

In november werd bekend dat Lil' Kleine en Anouk enorm met elkaar in de clinch zouden liggen. Beide coaches gaven aan dat het allemaal wel meeviel, maar uiteindelijk kwam dan toch de aap uit de mouw: de twee zouden het tijdens de battles maar niet met elkaar eens kunnen worden.

Lees ook: RTL staat voor lastige keuze na The Voice-ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine

Rappers

In de aflevering van gisteren zagen we hoe Corleone, Nigel en Dalo, uit het team van Ali B, het tegen elkaar opnamen. Hoewel het publiek razend enthousiast was over de battle, dachten de coaches daar anders over. De rappers mochten namelijk zelf een nummer schrijven, iets waar Anouk wel over te spreken was, maar collega Lil' Kleine niet.

Ruzie

“Ik vind het zó te gek wat jullie hebben gedaan. Het is zo’n verademing in dit programma”, reageert Anouk. Maar Lil' Kleine is het daar niet mee eens: “Ik heb er niet echt een mening over, ik weet niet wie ik de beste vond”, zegt hij.

Anouk vond het maar vreemd dat Lil' Kleine niet wilde reageren op de battle, de rapscene is immers zijn genre. “Het verbaast me wel, dat jij niks zegt”, zegt Anouk. “Zij zijn juist hier omdat jíj hier zit en hij (Ali) hier zit. Niet voor deze oude taart”, laat Anouk weten.

En dat schiet in het verkeerde keelgat bij Lil' Kleine. “Als je mijn mening wil, dan zal ik je precies zeggen dat het écht heel slecht is”, antwoord Lil' Kleine.

Anouk snapt er niks van. "Je zit toch hier om een mening te geven?!”, gaat de zangeres verder, waarop Lil' Kleine weer antwoordt: “Als ik mijn mening ga geven hier voor deze kinderen, dan is dat niet heel fijn voor ze. Niet lief, niet aardig. Dat doe ik liever niet", aldus de rapper.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook