Temptations Pommeline openhartig over chronische ziekte

Heftig!

Lees ook

Temptations Pommeline kampt al jaren met een chronische darmziekte genaamd colitis ulcerosa. De blondine vertelt op Instagram voor het eerst openhartig over de vervelende ziekte.

Ziek

"Ik zie er misschien niet ziek uit voor velen van jullie, maar ik ben het wel", schrijft Pommeline in haar Instagram Stories. "Ik hoop dat er in de toekomst meer begrip voor wordt getoond. Er zijn zoveel symptomen die eraan vasthangen…"

Lees ook: Pommeline klapt uit de school over manipulatie Temptation Island

Bijwerkingen

Pommeline kampt al jaren met de ziekte, maar vooralsnog zijn er geen medicijnen die helpen tegen de klachten. "Ik hoop dat er in de toekomst iets aan kan gedaan worden. Het is echt deprimerend."

De ziekte heeft zowel mentale als fysieke bijwerkingen en heeft veel invloed op Pommeline's sociale relaties. "Wees er alsjeblieft van bewust. Bedankt", aldus Pommeline.

Positief

Toch liet de realityster al eerder weten niet bij de pakken neer te gaan zitten. “Ik ben opgelucht dat ik weet wat er met me scheelt. Ook al zit ik er wellicht een leven lang aan vast. Met medicijnen moet de ziekte onder controle te houden zijn. Binnenkort moet ik weer naar de specialist. Ik ben in goede handen”, vertelde de blondine destijds aan TV-Familie.

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook