Harry en Meghan dreigen met groot tv-interview

De koninklijke familie vreest het ergste.

Lees ook

De banden tussen de Britse royal family en Harry en Meghan zijn vandaag de dag behoorlijk bekoeld. Nu de twee een enorme stap terug doen, vrezen hun familieleden voor het ergste.

Oprah

Er wordt namelijk gefluisterd dat Harry en Meghan flink uit de school gaan klappen in een alles onthullend interview. Zo zou de naam van Oprah Winfrey al meerdere keren gevallen zijn.

Lees ook: Meghan Markle binnenkort weer terug op tv

Vuile was buitenhangen

Ook vertelt een bron aan de Britse krant The Sun dat de twee een tv-interview zouden gebruiken voor de onderhandelingen met koningin Elizabeth, prins Charles en prins William.

Harry moet vandaag met het drietal om de tafel om hun verdere rol binnen het koningshuis te bespreken, en als er iets is wat het Britse koningshuis niet wil, dan is het wel dat de vuile was over de familie wordt buitengehangen. Ook goede vriend en journalist Tom Bradby, die ook met het stel meereisde tijdens hun tour door Afrika, kondigde aan dat het waarschijnlijk een "niet heel prettig interview wordt".

Meghan is overigens niet bij alle onderhandelingen. Zij is na de aankondiging afgelopen woensdag gelijk weer naar Canada afgereisd.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook