TVOH-Kandidaat reageert op ruzie tussen Lil Kleine en Anouk

Duidelijk!

Lees ook

Afgelopen vrijdag was eindelijk de veelbesproken ruzie tussen Anouk en Lil Kleine te zien bij The Voice of Holland. Kandidaat Dalo reageert op de commotie die ontstond na zijn optreden.

Reactie

"Ik maakte gewoon een statement. Ik dacht eigenlijk dat hij het wel kon hebben, maar blijkbaar niet", begint de kandidaat zijn verhaal. "Ik vind het jammer dat het mogelijk is dat Lil' Kleine weggaat. Ik hoop ook niet dat het te maken heeft met de ruzie en al helemaal niet met mij", aldus de deelnemer.

Lees ook: Lil' Kleine en Anouk gaan hard tegen hard in The Voice-ruzie

Ruzie

Tijdens Dalo's optreden was te zien dat hij uithaalde naar Lil' Kleine met de zin: "F*ck you dat de hele jeugd met drank en drugs opgroeit". Dit was als statement bedoeld, maar Kleine kon hier niet om lachen en wilde verder ook niet op het optreden reageren. "Het verbaast mij wel, dat jij niets zegt. Want zij zijn juist hier omdat jij hier zit en omdat hij (wijzend naar Ali B) hier zit", reageerde Anouk. Dat liep uit op een ruzie.

Heel goed pakte de avond sowieso niet uit voor Dalo, want Lil' Kleine gaf uiteindelijk toch zijn ongezouten mening en vertelde dat het 'echt heel slecht' was. Zijn avontuur eindigde dan ook die avond nog.

Bron: Shownieuws | Beeld: The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook