Monica Geuze in tranen om afscheid Lars Veldwijk

Monica heeft het er moeilijk mee

Lees ook

De ex-vriend van Monica Geuze, Lars Veldwijk, is vertrokken naar Zuid-Korea. Hij gaat daar voetballen bij Jeonbuk Hyundai en laat zijn dochtertje Zara-Lizzy en Monica achter in Nederland.

Moeilijke periode

In de vlog van Monica laat ze openhartig weten het er moeilijk mee te hebben. Monica en Lars kwamen in november vorig jaar met het verdrietige nieuws een punt achter hun relatie gezet te hebben. Het ex-koppel gaat nog altijd goed met elkaar om en daarom kan de brunette haar tranen niet bedwingen wanneer ze Lars heeft afgezet op Schiphol.

Lees ook: Zien: Monica Geuze als klein meisje in videoclip Racoon

Raar gevoel

"Ik heb hem net naar Schiphol gebracht en hij is dus voor minimaal een jaar naar Korea. Het is gewoon zo een raar en dubbel gevoel. We waren natuurlijk gewoon al uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader", aldus Monica. De vlogster weet niet goed hoe ze met de situatie om moet gaan. "Ik gun Lars zijn carrière en ik hoop dat hij er het allerbeste van maakt daar."

Consequenties

Nu ze met haar dochter achterblijft in Nederland, is ze bang voor de consequenties. "Het enige wat ik kan doen is positief blijven en proberen de leukste versie van mezelf te zijn voor haar. Maar goed, ik heb mezelf wel eens beter gevoeld."

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook