Babynieuws! Lauren Verster bevallen van tweede kindje

De presentatrice deelt gelijk een kiekje!
Babynieuws! Lauren Verster bevallen van tweede kindje

Presentatrice Lauren Verster is bevallen van haar tweede kindje!

Gelukkig

De kersverse moeder deelt trots een kiekje van haar pasgeboren dochtertje. "Daar is ze dan, Meggy Diepeveen ❤!", plaats Lauren op Facebook. "Klein, knuffelbaar en (tot nu toe:) super tevreden. Zelf ben ik helemaal ‘high on adrenaline’; stuiter het huis door alsof ik twintig cappuccino’s gedronken heb en voel me topfit. Samen zijn we nu echt een familie, voor mij voelt dat veilig en stevig (ben zelf enig kind dus heb geen idéé wat het is om een zusje te hebben..) We zenden jullie alle liefs vanaf de woonboot, xx."

Lees ook: Lauren Verster beleefde angstige momenten tijdens bevalling

Onverwachts

Samen met haar vriend Jasper Diepeveen kreeg ze in 2018 haar eerst dochter, Leentje Wambleesha Diepeveen. De tweede zwangerschap was onverwachts voor de presentatrice. "Ik kwam er vrij laat achter, want ik dacht van: hey, dit is raar! Ik had het twee keer getest maar de uitslag was negatief. Ik ben dus ook nog lekker op vakantie gegaan met drank en van alles en nog wat. Maar ja, die testen sloegen negatief uit!"

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Facebook

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bd9b9885cf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });