De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Halen dus!
De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Meghan Markle siert de cover.

Deze week:

* Groot was de schok toen Meghan en Harry vorige week hun ‘ontslag’ bij de Britse royals indienden. Maar, was het helemaal hun eigen keuze?
* De sobere jaren in Hollywood zijn voorbij. Met de effecten van Time’s Up zichtbaar en het proces tegen Harvey Weinstein van start, durfden vrouwelijke celebs bij de Golden 1 Globes weer kleur te bekennen.
* De Maankalender die de zusjes van Lexmond uitbrachten, is zo’n hit, dat ze vanaf deze week hun Moon Calender-wijsheden óók gaan delen in Grazia
* Van X-Factor-kandidaat tot stijlicoon: Harry Styles is een waar fashion voorbeeld met zijn rock- ’n-roll looks met maling aan de gender rules. Laat je inspireren door zijn stijl.
* Miljuschka Witzenhausen (34) is een van de deelnemers van het 20e seizoen van Wie is de Mol? En dat terwijl ze al vaak ‘nee’ had gezegd tegen het populaire programma.
* Kim Feenstra (34) wilde altijd al moeder worden, maar sinds twee jaar weet ze dat het bij haar niet op de natuurlijke manier gaat lukken. Ze vertelt er open over om het taboe rond vruchtbaarheidsproblemen te doorbreken.
* Wat gaat onze wereld verrijken? Wat móét je echt hebben dit jaar? En wat zijn de meest inspirerende trends voor 2020? Grazia voorspelt!
* Lachgas valt sinds een maand onder de Opiumwet. Mandy (23) zag lachgasgebruik als onschuldige gewoonte, tot ze verlammingsverschijnselen kreeg.
* Zeg maar dag met je gehandschoende handen tegen kou, wind en andere gure omstandigheden. Uniqlo heeft dé oplossing in huis om er warmpjes bij te zitten deze winter.
* De laatste keer: Chanel (23) is single. Ze had twee maanden geleden voor het laatst sex met meerdere mannen, maar wilde dat ze dat nooit had gedaan.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7178c7cadcf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });