Wendy van Dijk neemt drastisch besluit omtrent carrière

Wow...
Wendy van Dijk neemt drastisch besluit omtrent carrière

It's official: Wendy van Dijk stopt met haar gelijknamige magazine Wendy.

Online

Na vijf jaar stopt de presentatrice met het uitbrengen van haar fysieke tijdschrift. Helemaal stoppen met Wendy doet ze overigens niet. Wendy gaat namelijk wel verder met online.

Lees ook: Zien: zo zien de bonusdochters van Wendy van Dijk eruit

Specials

"Wij hebben ervoor gekozen om een digital first-bedrijf te worden, om zo onze doelgroep nog beter te bereiken. We willen ons meer focussen op onze dagelijkse content, omdat we zien dat de groei op online en de socials groot is en er dus een enorme behoefte bij ons publiek is om iedere minuut van de dag pakkende verhalen te lezen en goede tips te krijgen. Voor mij is 'een helpende hand bieden' heel essentieel. Via online en op socials kan dat op dagelijkse basis en heb je rechtstreeks contact met je publiek."

Wel vertelt de presentatrice dat er ieder jaar nog een paar specials in print zullen worden uitgebracht. Hoeveel dit er gaan worden, is nog niet bekend.

Bron: AD | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bd249d7812', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });