Zijn Love Islands Nick en Lisa nu een stel?

Hmmm...

Lees ook

Hoewel Nick en Lisa het Love Island-avontuur beiden met een ander persoon eindigden, doen er nu geruchten de ronde dat de twee iets met elkaar hebben. In een YouTube-video reageren Nick en Lisa op deze geruchten.

Relaties

Al vrij snel na het tweede seizoen van Love Island verbraken Nick en Alicia hun relatie. De twee hadden té verschillende levens en besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Ook Lisa en Thijs gingen na een tijdje uit elkaar. Zouden Lisa en Nick steun bij elkaar gezocht hebben?

Lees ook: Love Island onder vuur door leeftijd nieuwe kandidaten

Geruchten

De realitysterren werden de laatste tijd namelijk erg vaak samen gespot waardoor fans zich afvroegen of ze misschien een stelletje zijn. In de video geven Nick en Lisa daar duidelijk antwoord op: van een relatie is geen sprake.

Op het einde van de video ontstond er nog wel enige verwarring toen Victoria deed alsof Nick en Lisa wél een relatie hadden. "Lisa en Nick hebben na Love Island best wel veel afgesproken en gedatet, en ze kwamen er eigenlijk achter dat ze elkaar stiekem toch wel leuk vonden. Dus ze hebben verkering en ook al een vakantie geboekt."

Dit bleek echter een grapje, gericht naar mede-Love Islander Daniël, die er na Love Island vandoor ging met Temptation Island-verleidster Daniëlle Koppers.

Bron: Girlscene | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook