Waarom Kim Kardashian front row zat bij basketbalwedstrijd Tristan Thompson

Aha!

Lees ook

Kim Kardashian en Kanye West bezochten eerder deze week samen een basketbalwedstrijd in Los Angeles. The Lakers speelden tegen the Cleveland Cavaliers, en héél toevallig speelt Khloe's ex-vriend Tristan Thompson daarbij.

Schreeuwen

De wedstrijd was echter niet het onderwerp van gesprek op social media die avond, want Twitteraars lieten zich vooral uit over een schreeuwende Kim.

De realityster stond namelijk te springen en te schreeuwen langs het veld en werd en zelfs van beschuldigd Tristan uitgejoeld te hebben. Dat laatste ontkent Kim echter, want volgens haar zou ze Tristan juist aangemoedigd hebben.

Lees ook: Pijnlijk: Khloé Kardashian wijst ex-vriend Tristan Thompson de deur

Reactie

"Ik was daar om hem te supporten", reageerde Kim op alle ophef. "Ik was hem aan het aanmoedigen en riep: 'let's go Tristan!'. Ik zou nooit iemand uitjoelen. Ik ga niet naar een wedstrijd om te haten, maar juist om aan te moedigen", aldus de KUWTK-ster.

Tristan is natuurlijk de ex van Kim's zusje Khloé. Khloé en Tristan waren langere tijd samen en kregen dochtertje True, maar verbraken vorig jaar hun relatie nadat Tristan's affaire met Jordyn Woods aan het licht kwam.

Bron: E! News | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook