Leontine Borsato: ‘Die affaire hebben we achter ons gelaten’

Hmmm..

Lees ook

Vorige week kondigde Marco Borsato aan zijn werkzaamheden tijdelijk neer te leggen vanwege een burn-out. Het was een hels jaar voor de zanger. Zijn affaire met Iris Hond kwam naar buiten en dat bleef natuurlijk niet onbesproken in de media. In een interview met LINDA. reageert Leontine nogmaals op de affaire van haar man.

Affaire

Vorig jaar maakte Marco bekend een affaire gehad te hebben met pianiste Iris Hond, maar dit betekende gelukkig niet het einde voor zijn relatie met Leontine. Zijn band met Leontine is alleen maar sterker geworden.

Lees ook: Leontine Borsato openhartig over plastische chirurgie

Toekomst

"Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren", reageerde Marco destijds. "Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

Leontine lijkt het statement van haar man nu te kunnen bevestigen. "Het heeft ons gebracht dat we met elkaar verder wilden. Wel ben ik dankbaar voor alle hartverwarmende reacties", aldus Leontine in de LINDA.

Bron: LINDA. | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook