Trainer Adele onthult hoe ze zoveel is afgevallen

Wow...

Lees ook

Adele is sinds de scheiding van haar man Simon Konecki flink aan het sporten geslagen. Inmiddels is de zangeres dan ook aardig wat kilo's kwijtgeraakt. Adele's trainer onthult nu hoe de zangers zoveel is afgevallen.

Toen er foto's van de zangeres op social media verschenen, schrokken fans zich een hoedje. Ze vinden de zangeres namelijk onherkenbaar nu ze zoveel is afgevallen. Zelf is ze trots en blij met het resultaat, laten bronnen weten.

Dieet

Heel veel groene sapjes drinken en maar 1.000 calorieën per dag eten. Dat is het dieet waar Adele zich een tijdje aan heeft gehouden om af te vallen, zo onthult trainer Camila Goodis.

Adele volgde het intens strenge dieet voor een paar maanden. Daarnaast sportte de zangeres ook regelmatig. "Ze sportte ook inderdaad, maar ik denk dat 90 procent van het afvallen aan haar dieet heeft gelegen", aldus Camila.

Lees ook: Fans maken zich zorgen om enorm afgevallen Adele

Heftig

Niet iedereen staat te springen om dit dieet. In reacties is te lezen dat fans 1.000 calorieën per dag toch wel erg weinig vinden en niet verantwoord. Trainer Camila is het hier niet helemaal mee eens. "Het is een goed dieet om kilo's mee kwijt te raken. De eerste week is misschien heftig met heel veel groene sapjes en maar 1.000 calorieën per dag, maar ik denk niet dat Adele nu te dun is. Ze ziet er geweldig uit", aldus haar trainer.

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook