Ophef om opvallende outfits bruidsmeisjes

Ai...

Lees ook

Hoewel het vaak een enorme eer is om door een bruid als bruidsmeisje gevraagd te worden, was dit bruidsmeisje iets minder blij met dat aanbod. Ze vond haar outfit namelijk spuuglelijk.

Outfit

We zien tijdens bruiloften wel vaker vreemde outfits voorbij komen, zo besloot een bruidsmeisje om in een dinopak naar de bruiloft van haar zus te komen. Maar deze keer zijn het de jurken van een aantal bruidsmeisjes die viral gaan.

Lees ook: Ashley Graham komt met plussize bruidscollectie

Niet mee eens

Een bruidsmeisje was het namelijk niet eens met de keuze voor de bruidsjurkjes. Ze vond ze ten eerste veel te duur en daarnaast zouden ze ook nog eens 'lelijk' staan. Als kers op de taart werd ze verplicht om een paar cowboyboots onder de jurk te dragen.

Na de bruiloft probeerde het bruidsmeisje haar jurk dan ook zo snel mogelijk te verkopen. "Overdrijf ik nou, of zijn dit letterlijk de lelijkste bruidsjurken ooit? De kleur was 'tickled pink'… Ik probeer de jurk te verkopen", schreef ze op Reddit.

Bridezilla

"We moesten allemaal zo'n 169 dollar voor het jurkje betalen en ervoor zorgen dat onze cowboyboots er nieuw uitzagen. Daarnaast moesten we ook nog eens 75 dollar voor onze haar en make-up betalen. Dus ik voelde me net een Bridezilla", aldus het meisje.

Al snel ging het verhaal van het meisje viral op Reddit. "De jurken zijn zo erg nog niet, maar de laarzen zijn verschrikkelijk" en "Ik vind de combinatie van de jurk en laarzen maar niks", wordt er gereageerd.

Bron: DailyMail | Beeld: Twitter, Bridesmaids

Laatste nieuws

Zie ook