O jee: Dave Roelvink knipt zijn eigen coupe

Wow!

Dave Roelvink is helemaal klaar met de lange plukken haar in zijn gezicht, het irriteert hem mateloos. Donderdagavond deelde de Amsterdammer via Instagram Stories hoe hij het heft in eigen handen neemt en de schaar in zijn coupe zet.

Hoe moeilijk kan het zijn?

"Ik ben het helemaal zat met dat kapsel! Dat hele kapsel, ik ben het helemaal zat. Ik word gek van die haren in mijn gezicht tijdens het boxen!" roept de 25-jarige dj in de video. Daarna gooit hij een pluk haar op de grond die hij net zelf met de keukenschaar heeft afgeknipt. Zijn kapper kijkt toe en krijgt niet de kans om in te grijpen. "Hoe moeilijk kan het nou zijn?" roept Dave, "Ik weet het niet meer, ik doe het allemaal zelf wel!"

Lees ook: Dave Roelvink over zijn huidige liefdesleven

Justin Bieber look-alike

Hoe het nieuwe kapsel hem staat? Het heeft wat weg van het kapsel van Justin Bieber. "Dit kapsel is niet oké, hoor. Dit is niet oké!" roept hij terwijl hij zich vergelijkt met een foto van de zanger. Even later begint Dave’s kapper aan een knipbeurt om het kapsel weer in vorm te krijgen.

Boks-carrière

De jongste zoon van Dries Roelvink stond in oktober oog-in-oog met René Watzema in de boksring, in het programma Boxing Influencers. Het model had zich maanden hierop voorbereid en won deze wedstrijd. Na de match gaf de mediapersoonlijkheid aan door te willen gaan met boksen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws