NikkieTutorials laat van zich horen na coming out

Hmm..

Lees ook

Nikkie de Jager, beter bekend als YouTuber NikkieTutorials, is voor het eerst na haar coming out weer naar buiten geweest. De visagiste bracht een bezoekje aan de kapper en vond dit best spannend, deelde ze op Instagram Stories. Vorige week bracht ze via een YouTube-video naar buiten dat ze transgender is.

“Mensen kijken naar me”

De YouTuber heeft het gevoel dat mensen naar haar staren vanwege haar coming out, maar waarschijnlijk staren ze gewoon omdat ze haar herkennen. “Na de video ben ik iets bekender geworden, mensen kijken naar me. Dan denk ik: Oh my god! Ze kijken naar mij vanwege de video, ze weten het. Maar waarschijnlijk kijken ze alleen omdat ze mij herkennen”, vertelde de Brabantse in een Instagram Story.

Lees ook: Nikkie de Jager is klaar voor haar grote dag

Reacties na de coming out video

Na de video is de 25-jarige overladen met lieve berichten en veel mensen vragen hoe het nu met haar gaat. Het bezoek aan de kapper was spannend maar het heeft haar goed gedaan. Tijdens haar kappersbezoek knipoogden een aantal vrouwen naar haar en dat gaf haar een goed gevoel.

Lees ook: Nikkie Tutorials had heftige jeugd: "Ik heb een soort therapie gehad"

Waarschijnlijk voorlopig nog niet op stap

Vrijdag gaat de YouTuber naar de stad om haar nagels te laten doen. “Terug naar waar de mensen zijn”, vertelt ze op Instagram. Uitgaan, staat voorlopig nog niet op de planning. “Dat wordt interessant, maar we zullen het zien. Ik ga waarschijnlijk voorlopig nog niet op stap”, vertelt Nikkie. Vol zelfvertrouwen eindigt ze haar video en komt ze terug op haar uitspraak: “Als ik uit wil gaan en mijn leven wil leven, ga ik ook gewoon uit en leef ik zoals ik dat wil. Het kan me niks schelen.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook