Harry en Meghan ontslaan personeel Frogmore Cottage

Oei...

Lees ook

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben een huishoudster en conciërge in Frogmore Cottage ontslagen. De twee waren permanent in dienst en woonden in het huis in Windsor. Het lijkt er op dat het stel Engeland voorgoed gaat verlaten.

Canada

Ook verschillende kamermeisjes en chefs hebben te horen gekregen dat ze hun spullen kunnen pakken. Het Koninklijk paar gaat waarschijnlijk met hun zoontje Archie settelen in Canada. De twee gaven eerder al aan dat ze een stapje terug willen doen in het Britse koningshuis.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle doen stap terug uit Britse koningshuis

Onverwacht

Het nieuws kwam onverwacht omdat het paar eerder aangaf dat ze in Frogmore Cottage willen blijven wonen. In het statement gaven ze aan dat ze hun tijd willen gaan verdelen tussen Canada en Engeland.

Lees ook: Canadese bevolking niet te spreken over komst Harry en Meghan

Negatieve reacties

Het volk is niet blij met dit nieuws omdat het huis in Windsor laatst nog voor 2,8 miljoen euro is gerenoveerd. Niet alleen de inwoners van Engeland zijn boos, maar ook Queen Elizabeth is er niet blij mee dat Frogmore Cottage onlangs nog is opgeknapt, met belastinggeld. Harry en Meghan kregen dit geld omdat zij verklaarden dat ze in het huis in Windsor zouden blijven wonen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook