Zo zien de kinderen van Ruud de Wild eruit

Aahw!

Lees ook

Ruud de Wild is dolgelukkig met Olcay Gulsen. De twee lieten onlangs weten officieel bij elkaar te zijn, en hadden het zelfs al over trouwen en kinderen krijgen. Echter heeft Ruud ook al drie kinderen, waarvan hij regelmatig kiekjes plaatst op social media.

Kinderen

Ruud heeft drie kids genaamd Toy, Johnny en Teddy. Dochter Toy Travis kreeg hij samen met actrice Tatum Dagelet. Later kreeg hij zoon Johnny en dochter Teddy met Aafke Burggraaf.

Met kerst deelde Ruud nog een leuk kiekje van hem en zijn kinderen, waarop maar al te goed te zien is hoe trots hij op ze is. Lief!

Lees ook: Olcay Gulsen openhartig over toekomstplannen met Ruud de Wild

Baby

Ondanks dat Ruud al drie kinderen heeft, zouden hij en Olcay er nog wel eentje bij willen. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en lieten eerder tegenover RTL Boulevard al doorschemeren een baby wel te zien zitten.

"Ik vind het heel leuk zoals we het nu hebben”, vertelde Olcay. Ruud ontweek de vraag in eerste instantie, maar Olcay pushte hem toch om te antwoorden. “Geef nou eens antwoord, Ruud. Ja of nee?” Hierop antwoorde hij met een grote glimlach “Ja".

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook