Recept: pasta arrabiata

Aan de slag!

De hele maand januari kun je profiteren van de 'Feelgood Fitness met Grazia x Fajah' challenge. Vier weken lang deelt Fajah elke week een voedingsschema en exclusieve trainingsvideo's hier op Grazia.nl. Vandaag een recept:​​​​ pasta arrabiata.

Benodigdheden

100 gr pasta
½ teentje knoflook, geplet en fijngesneden
½ middelgrote ui, gesnipperd
200 gr verse tomaten of uit blik
1 el olijfolie
½ rode peper
Peper en zout
Handje verse basilicum

Aan de slag!

1. Snijd de knoflook en ui en doe de verse tomaten in een bak heet water en ontvel ze (indien tomaten uit blik, ontvel deze alleen)
2. Was hierna de rode peper, snijd hem door midden, haal de zaadjes eruit als je niet van pittig eten houdt, vervolgens snijd je ze in halve ringetjes
3. Breng water aan de kook voor de pasta
4. Verhit een koekenpan met olijfolie
5. Bak de ui en de knoflook
6. Voeg hier de rode peper en de gesneden tomaten aan toe en laat dit 10 tot 15 minuten inkoken
7. Kook ondertussen de pasta gaar en giet deze af
8. Vervolgens serveer je de pasta met de saus en verse basilicum

Yum!

In onze speciale Facebook-groep -die vind je HIER– vind je motivatietips en gelijkgestemden, zodat je het jaar fit & fabulous kunt beginnen.

Laatste nieuws