Richy Brown haalt uit naar The Voice-coaches

Oei...

Lees ook

Vrijdagavond was het weer tijd voor The Battles in The Voice of Holland. Richy Brown nam het op tegen Pilar Oreel. Pilar ging er uiterlijk met de winst vandoor en dat is Richy niet in de koude kleren gaan zitten.

Balen van deelname

“Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat ik echt een maand lang zou balen van mezelf als nawee van de beslissing mee te doen. Waarom? Omdat er daadwerkelijk geen enkele goede reden werd gegeven waarom ik niet door zou moeten en ik had dat gewoon moeten zeggen”, schrijft de TVOH-kandidaat.

Vervolgens ontkracht hij alle puntjes van kritiek die hij kreeg van coaches Anouk en Waylon.

Lees ook: Deze TVOH-kandidaat was ook te zien in Vier handen op een buik

Nu pas kritiek uiten

Tijdens de uitzending had Richy nog geen commentaar op de uitslag.

“Ik stond daar en besloot mijn mond te houden omdat Pilar zo veel fouten had gemaakt, dat ik het me niet kon voorstellen dat zij door zou gaan. Niets ten nadele van Pilar, ze heeft hartstikke haar best gedaan en had echt een paar mooie noten in het begin, maar als je net begint met zingen kan het goed voorkomen dat je op het moment suprême niet presteert", vertelt de artiest.

Lees ook: TVOH-kandidaat reageert op ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk

“Lil’ Kleine is een slechte coach”

Ook heeft de zanger iets te zeggen over coach Lil’ Kleine. Zo is hij het eens met het commentaar wat de coach de laatste tijd ontvangt. “Hij is een slechte coach, hij heeft weinig verstand van zang, is niet gemotiveerd naar zijn kandidaten en weet zich absoluut niet te verwoorden,” schrijft de 37-jarige.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook