Monique Westenberg ontkent relatie met zanger Tino Martin

De blondine geeft duidelijkheid.

Hoewel haar ex-geliefde André Hazes vliegensvlug een ander had, lijkt Monique Westenberg juist het vrijgezellenleven te hebben omarmd. Tenminste… zo leek het. De blondine werd onlangs namelijk aan niemand minder dan Tino Martin gelinkt.

Onder een vergrootglas

Sinds de breuk met André staat Monique volop in de spotlights. Alles wat de 42-jarige zegt of deelt, wordt gelijk door de media opgepikt.

Lees ook: André Hazes voor het eerst echt openhartig over breuk met Monique

Tino Martin

Toen er afgelopen week werd gesuggereerd dat Monique een nieuw huis voor haar en André jr. had gevonden, omdat ze een post op Instagram deelde met daarbij de emoticons van een sleuteltje en een hartje, besloot ze toch maar een reactie te geven op alle roddels van de afgelopen tijd. Zo ook op het gerucht of dat ze happily in love is met de volkszanger.

"Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben, terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim (zijn ex-vriendin Kimberley Kruiter, red.) samen is. Snap jij het nog?", aldus Monique. Daarbij laat ze ook weten niet verhuisd te zijn en nog gewoon met André jr. in hun 'oude' huis te wonen. Zo, weten we dat ook weer!

Bron: Nu.nl | Beeld: BSR

Laatste nieuws