Deze The Voice-coaches keren terug

Een speciale uitzending!

Lees ook

De geruchtenmolen is op volle toeren: de samenstelling van de The Voice of Holland-coaches zou behoorlijk onder de loep liggen. Maar wie er volgend jaar ook vertrekt of juist bijkomt; aankomende vrijdag ziet de samenstelling er sowieso anders uit.

Gastcoaches

Ali B en Anouk hadden een day off en konden een avondje overslaan, want zij maken vrijdag plaats voor Marco Borsato en Sanne Hans (voor sommigen beter bekend als Miss Montreal).

Voor het jubileumjaar kropen de voormalige The Voice-coaches weer in hun oude vertrouwde rode stoel. Wel is hun rol tijdens deze aflevering iets anders dan dat ze gewend zijn.

Lees ook: Lil' Kleine en Anouk gaan hard tegen hard in The Voice-ruzie

Tegeltjeswijsheid

Zo hebben ze dit keer natuurlijk geen eigen team en zijn ze dan ook vooral gevraagd om coaches Lil' Kleine en Waylon te adviseren. Toch is in het voorstukje van de aflevering van afgelopen vrijdag te zien dat Marco zich weer als een vis in het water voelt op de rode stoel en zijn welbekende 'tegeltjeswijsheid' weer terug van weggeweest is. Al lijkt Waylon daar een stuk minder blij… Dat wordt lachen!

De aflevering met Marco en Sanne als gastcoaches is aanstaande vrijdag om 20:30 uur op RTL4 te zien.

Laatste nieuws

Zie ook