Monica Geuze showt haar ‘nieuwe vlam’

Huh?

Lees ook

Monica Geuze heeft het maar moeilijk sinds haar relatiebreuk met Lars Veldwijk. De twee verbraken eind vorig jaar hun relatie, waarna Lars vorige week naar Zuid-Korea vertrok voor zijn voetbalcarrière. Toch zit Monica niet bij de pakken neer, want op Instagram is te zien hoe de vlogster innig omhelst wordt door haar nieuwe vlam. Tenminste, daar lijkt het op.

Openhartig

Monica vertelde in haar vlogs openhartig over het vertrek van Lars. "Ik heb hem net naar Schiphol gebracht en hij is dus voor minimaal een jaar naar Korea. Het is gewoon zo een raar en dubbel gevoel. We waren natuurlijk gewoon al uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader", vertelde ze.

Lees ook: Monica Geuze in tranen om afscheid Lars Veldwijk

Toekomst

Desondanks het verdriet, probeert Monica toch verder te gaan met haar leven. "Het enige wat ik kan doen is positief blijven en proberen de leukste versie van mezelf te zijn voor haar. Maar goed, ik heb mezelf wel eens beter gevoeld", aldus Monica in haar vlog.

En om het gemis van Lars op te vullen, maakt Monica gebruik van een handig trucje. Instagram lanceerde namelijk een filter waarbij het lijkt alsof er een man om je nek hangt. "Meet the boyfriend", grapt Monica bij het kiekje. Ha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook