Nieuw slachtoffer Kaj van der Ree klapt uit de school met heftig verhaal

Heftig!

Lees ook

Kaj van der Ree raakte vorige week in opspraak nadat meerdere vrouwen zeiden op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van hem te hebben ontvangen. Hij bood zaterdag in een verklaring zijn excuses aan, en gaf toe "domme fouten" te hebben gemaakt, maar dat is voor sommige slachtoffers niet genoeg. Een van die slachtoffers vertelt nu openhartig over het contact dat zij met de presenator had.

Contact

Een van de betrokkene meisjes was pas veertien jaar oud toen Kaj haar benaderde. "Hij nam mij mee naar een event. Op dit event werd me meerdere keren gevraagd of ik met hem naar de wc wilde gaan om hem te pijpen. Dit praatte ik ongemakkelijk van me af", vertelt het meisje tegenover Shownieuws.

Lees ook: YouTuber Dionne Slagter geschokt over haar ex Kaj van der Ree

Afspraakjes

Maar daar bleef het niet bij, want ze vertelt dat ze ook een aantal keer bij hem thuis is geweest. "Ik kwam bij hem thuis over de vloer, ik ben daar 3 of 4 keer geweest. De eerste keer was redelijk normaal, maar voelde me nog steeds ongemakkelijk. De derde keer wilde hij dat ik hem pijpte. Ik weet niet meer hoe dit precies tot stand was gekomen, maar het is gebeurd", vertelt ze.

"Hij wilde die dag eigenlijk met me naar bed, maar ik was ongesteld. Voor ons volgende afspraakje had hij me dan ook via Whatsapp gestuurd dat ik er dit keer niet vanaf kwam met een ‘ongesteldheid-smoesje’", vervolgt ze haar verhaal.

Manipulatie

"Hij manipuleerde mij het bad in, ook al had ik weer gezegd dat ik er niet comfortabel mee was. Hij zoende en betaste me in bad. Toen hij de badkamer uitging om kleding te pakken, ben ik snel uit bad gestapt om me af te drogen en aan te kleden. Toen hij terug kwam trok hij de handdoek uit mijn handen en zei: ‘Je bent toch niet onzeker?’ Zijn slaapkamer was verbonden aan de badkamer. Hij trok me de slaapkamer in. Het was duidelijk dat ik totaal niet op mijn gemak was. Hier hebben we kort seks gehad", onthult het meisje.

Hierna verbroken de twee het contact. Pas later – eind 2018 en 2019 – stuurde Kaj haar weer berichtjes, maar het meisje zat daar niet echt op te wachten. "Ik was jong, ik was net 17 toen we seks hebben gehad en hij was toen 26. Ik keek naar zijn filmpjes al sinds in 12 ben, ik was de hele tijd verward van: waarom ik? Je bent onzeker en je durft geen nee te zeggen, nadat je hem al meerdere keren teleurstelde. Hij is extreem manipulerend, hij wist beter, maar dit had desondanks nooit mogen gebeuren. Kaj beloofde me ook dingen zoals dagjes weg en dat we een relatie kregen", aldus het meisje.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook