De peetouders van baby Archie zijn ein-de-lijk onthuld

Eindelijk!

Lees ook

Op 6 mei 2019 werden Harry en Meghan Markle ouders van zoontje Archie. Dit is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar nu is eindelijk bekend wie de peetouders zijn van de royal baby.

Niet aan de traditie houden

Het is traditie dat de peetouders van de geboren Britse Royal bekend worden gemaakt tijdens de doop. Kate Middleton en prins William deden dit dan ook. In tegenstelling tot hen, hielden Meghan en Harry zich niet aan deze traditie. Al is het geheim nu tóch onthuld; een bron heeft E! News laten weten wie de peetouders zijn.

George Clooney als peetvader

Al eerder gingen geruchten rond dat George Clooney de peetvader van Archie zou zijn, hij is namelijk een goede vriend van de familie. Alleen dit bleek niet zo te zijn. "Iedereen is dol op geruchten. Het is niet waar. Je wilt mij niet als peetvader van wie dan ook", vertelt George. Nou, dat is in ieder geval duidelijk.

Wie dan wel de peetouders van Archie zijn? De bron laat weten dat één van de peetouders de voormalig oppas is van prins William, Tiggy Pettifer. Daarnaast zijn een vriend uit Harry’s jeugd, Charlie van Staubenzee en een voormalig ‘office of honor’ van prins Charles, genaamd Mark Dyer, de peetouders van Archie.

Lees ook: Prins Harry reageert voor het eerst op exit Brits Koningshuis

De reden achter de keuze

Het royal couple koos voor deze peetouders omdat deze personen heel Harry's jeugd aanwezig waren. De prins hoopt op deze manier de banden met Engeland goed te houden. Dit is vooral belangrijk nu het stel gedeeltelijk naar Amerika verhuisd. Het lijkt er zelfs op dat het stel Engeland voorgoed gaat verlaten.

Bron: Cosmopolitan, Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook