ZARA onder vuur door jeans advertentie

Uhm...

Lees ook

ZARA krijgt vaker commentaar van klanten over dat het onmogelijk is om online te shoppen bij het modemerk, omdat de modellen op een gekke manier poseren met de kleding. Bij een jeans advertentie gaan ze nu een stapje verder, er komt namelijk geen model aan te pas.

Onzichtbaar model

Twitter gaat los over deze bijzondere advertentie. Op de foto is een broek te zien die ‘gedragen’ wordt door een onzichtbaar model. Onderaan de jeans zijn wel schoenen te zien, maar enkels of een lichaam zijn nergens te bekennen. “Ze hebben niet veel geld en willen niet voor modellen betalen” en “Goed om te zien dat de onzichtbare man ook werk heeft”, zijn onder andere reacties die worden gegeven op de advertentie. Inmiddels is de foto van de website verwijderd.

Lees ook: Grote veranderingen op komst bij Zara

Vaker kritiek

Dit is niet de eerste keer dat mensen zich uitspreken over de manier waarop ZARA online kleding presenteert. Veel klanten ergeren zich aan de manier waarop de modellen poseren omdat hierdoor niet goed te zien is hoe de kleding staat. “ZARA heeft echt leuke kleding maar hun website is zo sh**”, wordt op Twitter gezegd.

Bron: Daily Mail, Twitter | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook