Roxeanne Hazes heeft grote verrassing voor Holland Zingt Hazes

Bijzonder.

Roxeanne Hazes zal dit jaar voor het eerst 'samen met haar vader' zingen tijdens Holland Zingt Hazes. De zangeres durfde tot op heden die stap nog niet te nemen, maar is er nu wel klaar voor, vertelt ze aan Grazia.

Twijfels

Roxeanne heeft er vaak over getwijfeld om samen met haar vader te zingen, maar zag er op het laatste moment toch steeds vanaf. "We hebben een paar jaar ervoor gekozen om mijn vader op het podium te brengen door middel van een hologram, dat was heel bijzonder", vertelt ze. "Mij is ook meermaals gevraagd een duet te zingen met het hologram, maar ik vond dat heel lastig, want je staat letterlijk te zingen tegen het beeld van je vader, dat komt me allemaal iets te dichtbij. Mijn broertje heeft dat vorig jaar wel gedaan, dat was heel mooi."

Lees ook: Roxeanne Hazes gaat viral na bijzondere outfit tijdens optreden

Video

Dit jaar zal ook Roxeanne met iets bijzonders komen. "We hebben steeds mijn vader naar het nú gebracht, en we gaan er dit keer voor zorgen dat ik naar de tijd van tóén gebracht word. Er is een duet van mijn vader, Sorry met Lisa Boray, een van mijn favoriete liedjes, en ze hebben door middel van de technologie ervoor gezorgd dat ik naar mijn vader toe kan in de video."

Effect

"Het grote verschil met het hologram is dat ik niet op dat moment mijn vader echt zie. Het publiek ziet iets anders dan wat ik zie", legt ze uit. En dat is belangrijk voor Roxeanne. Heel veel mensen snappen namelijk niet waarom ze niet met het hologram wil zingen. "Ik leg het altijd zo uit: stel dat je ineens met een overleden dierbare oog in oog staat, dat is best wel heel spannend en eng", aldus de zangeres. "Hopelijk wordt het een mooi hoogtepunt van de show. Één van de hoogtepunten, want er zijn heel veel."

Holland Zingt Hazes wordt dit jaar op 6, 7, 13 en 14 maart gehouden.

Beeld: BSR

Laatste nieuws