Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit moet je weten!

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Nieuw slachtoffer Kaj van der Ree klapt uit de school met heftig verhaal

Kaj van der Ree raakte vorige week in opspraak nadat meerdere vrouwen zeiden op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van hem te hebben ontvangen. Hij bood zaterdag in een verklaring zijn excuses aan, en gaf toe "domme fouten" te hebben gemaakt, maar dat is voor sommige slachtoffers niet genoeg. Een van die slachtoffers vertelt nu openhartig over het contact dat zij met de presenator had.

2. De peetouders van baby Archie zijn ein-de-lijk onthuld

Op 6 mei 2019 werden Harry en Meghan Markle ouders van zoontje Archie. Dit is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar nu is eindelijk bekend wie de peetouders zijn van de royal baby.

3. Monica Geuze showt haar 'nieuwe vlam'

Monica Geuze heeft het maar moeilijk sinds haar relatiebreuk met Lars Veldwijk. De twee verbraken eind vorig jaar hun relatie, waarna Lars vorige week naar Zuid-Korea vertrok voor zijn voetbalcarrière. Toch zit Monica niet bij de pakken neer, want op Instagram is te zien hoe de vlogster innig omhelst wordt door haar nieuwe vlam. Tenminste, daar lijkt het op.​​​​​​​

Laatste nieuws

Zie ook