Voor het eerst een hulpvader in Vier handen op één buik

Wat zorgt voor blijdschap bij de aanstaande vader.

Lees ook

Gisteren was de derde aflevering van Vier Handen Op Eén Buik te zien. In deze aflevering komt Victoria Koblenko langs bij de 20-jarige Jennifer, die zwanger is van een jongetje. Maar dit doet Victoria niet alleen. Ze heeft haar man, Evgeniy Levchenko, meegenomen als hulpvader.

Vaste klant bij de eerste hulp

Jennifer vindt de bevalling erg spannend en zit inmiddels bijna dagelijks bij de eerste hulp. Tijdens haar zwangerschap heeft ze veel last gehad van pijn en is ze ook gevallen, maar alle bezoekjes aan het ziekenhuis zijn tot dusver goed afgelopen.

Lees ook: Harde opmerking in Vier handen op een buik zorgt voor tranen met tuiten

Hulpvader

Aanstaande vader Robert is bang dat alle aandacht naar de moeder gaat, terwijl zijn leven ook op zijn kop staat. Vaderschap is natuurlijk ook heel belangrijk. En daarom heeft Victoria een hulpvader meegenomen. “Dit is de eerste keer in het programma dat een vader ook begeleiding wil”, vertelt de actrice.

Robert is heel erg blij met de hulpvader en hij ziet zelfs een vaderfiguur in hem. Op Twitter zijn de kijkers net zo enthousiast over de hulpvader. Bekijk hieronder enkele reacties.

Bron: NPO | Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook