Temptations Danielle mengt zich in Love Island-ruzie

Ze laat voor het eerst van zich horen.

Lees ook

Ze vonden uiteindelijk niet de liefde in Temptation Island VIPS én Love Island, maar wisten een tijd terug elkaar wel op een andere manier te vinden. Sindsdien zijn Daniël en Daniëlle helemaal gek op elkaar. Al werd dat nieuws niet door iedereen gewaardeerd.

Verhitte discussie met Victoria

Floor bleek toch niet the one te zijn voor Daniel, en enkele weken na de winst van het Videoland-seizoen van Love Island, besloten de twee dan ook uit elkaar te gaan. Lang heeft Daniël niet bij de pakken neer gezeten, want al snel richtte hij zijn pijlen op Daniëlle.

De nieuwe romance tussen de twee realitysterren viel vervolgens niet in goede aarde bij zijn bestie Victoria uit Love Island. Zij uitte kritiek op de manier waarop Daniël alles had aangepakt, wat voor een verhitte discussie op Instagram zorgde.

Lees ook: Ashley van Temptation Island USA haalt uit op Instagram

Geen contact meer

Hoewel Daniëlle zich lange tijd gedeisd hield, neemt ze het nu toch voor Daniël op. Zo begrijpt ze volkomen dat hij geen contact meer heeft met de mensen met wie hij zes weken lang in een luxueuze villa op Gran Canaria vertoefde. “Ik geef hem groot gelijk dat hij bijna niemand meer spreekt", reageert ze in een Q&A op Instagram.

Over wat er nou precies allemaal gebeurd is tussen de Love Island​​​​​​​click, blijft nog steeds een raadsel en daar wil ook Danielle geen duidelijkheid over scheppen. Maar dat er heel wat gaande is tussen de voormalige vriendengroep is wel duidelijk.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook