Harry en Meghan woedend om paparazzifoto’s

Ze ondernemen gelijk actie.

Lees ook

Waar de camera's hen in Engeland op de voet volgden, lijken Harry en Meghan ook in Canada niet veilig te zijn. Zo werd Meghan deze week samen met zoontje Archie op de foto gezet, terwijl ze samen met hun twee honden door Horth Hill Regional Park liepen.

Verscholen in de bosjes

Hoewel de 38-jarige de paparazzi, die verscholen in de bosjes lag, nog een loving smile gunde, zou ze 's avonds aan de keukentafel met Harry toch niet bepaald kunnen lachen om de actie.

Lees ook: Prins Harry reageert voor het eerst op exit uit Brits koningshuis

Kamperen

De twee besloten gelijk actie te ondernemen en hun advocaten in te schakelen, aangezien het voor de Sussex'jes voelt als een inbreuk op hun privacy. En daar blijft het niet bij. Zo zouden verschillende fotografen voor hun tijdelijke onderkomen in Canada kamperen om te proberen foto's van het gezin te kunnen schieten.

Daarnaast maakt het stel zich ook zorgen om de fratsen die de paparazzi uithaalt. Zo zouden ze gevaarlijke fratsen op de weg uithalen. Iets wat voor het gezin enorm beangstigend is, aangezien Harry's moeder, prinses Diana, op deze manier om het leven zou zijn gekomen.

Bron: Sky News | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook