Hilarisch: kookfilmpje Paris Hilton gaat viral

Oh oh...

Lees ook

Paris Hilton heeft een verborgen talent, namelijk: koken. Vroeger kookte ze altijd pasta en lasagne met haar moeder. Nu laat ze ons in een vermakelijke video zien hoe je de heerlijke Paris-lasagne maakt.

Nooit te veel kaas, of toch wel?

Tijdens het koken heeft de actrice een geweldig hulpje: haar hondje Diamond Baby. Ze laat de kijker zien hoe je Paris’ lasagne kan maken. Al raadt ze niet aan om dezelfde hoeveelheid kaas te gebruiken, het is namelijk way too much volgens de keukenprinses.

Lees ook: Oh my: dit liet Paris Hilton allemaal aan zichzelf doen

Kaas raspen

Ohja, en koop in tegenstelling tot Paris, gewoon geraspte mozzarella. Dan hoef je het zelf niet te doen, vertelt ze terwijl ze geïrriteerd de kaas raspt. Toen ze vroeger met haar moeder in de keuken stond, vond ze het geweldig als ze de kaas mocht raspen. Al is dat nu wel anders: “Dit is zo irritant, vroeger vond ik dit helemaal geweldig. Ik waardeer geraspte mozzarella veel meer”, vertelt de 38-jarige in de video.

Ga je toch zelf aan de slag, draag tijdens het raspen dan welhandschoenen. De actrice draagt haar chef-gloves om te zorgen dat ze haar vingers er niet vanaf raspt. Tip nummer twee: draag tijdens het snijden van uien altijd een fabulous zonnebril, zodat je niet met tranen je mascara verpest.

Dit was pas de eerste kookvideo van Paris, we kunnen niet wachten op de rest!

Bekijk de video hieronder:

Bron: Amayzine, YouTube | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook