Zo ziet de zus van Max Verstappen eruit

Wow!

Lees ook

Max Verstappen doet ongeacht of je van Formule 1 houdt of niet bij iedereen een belletje rinkelen. Maar wist jij dat hij ook een hele leuke zus heeft? Maak kennis met Victoria Verstappen.

Beroemde broer

Als je goed hebt opgelet, heb je Victoria zo nu en dan wel voorbij zien komen. Ze reist haar grote broer het gehele Formule 1-seizoen achterna en was eens te gast bij RTL Late Night.

Hoe het leven van de 21-jarige eruit ziet met een wereldberoemde autocoureur als broer? Ook vroeger draaide het in huize Verstappen al om de jonge Max. Alles, maar dan ook alles, moest wijken voor het karten. Aan Telegraaf liet Victoria eerder al weten: "Ik heb dat nooit erg gevonden. Ik vond karten zelf ook leuk. Nog steeds." Helaas heeft ze er geen tijd meer voor. "Af en toe gaan we hier in de buurt met z’n allen karten."

Lees ook: Max Verstappen laat voor het eerst zijn vriendin zien

Afgunst

Met haar opleiding is ze gestopt, omdat er door het succes van haar broer toch anders naar haar werd gekeken. "Op school was ik voor iedereen ineens ’het zusje van’. Overal om me heen werden racegeluiden gemaakt en medeleerlingen, maar ook leraren keken plotseling totaal anders naar me", vertelde ze. "Voor mijn gevoel konden ze het niet hebben als ik een paar dagen naar bijvoorbeeld Bahrein ging om bij een race van Max te zijn. Ik voelde weinig begrip, vooral afgunst."

Dat betekent niet dat ze nu niks te doen heeft. Victoria heeft net als haar broer en vader, die talenten scout voor de renstal, een functie bij Red Bull Racing. Daarnaast beheert ze ook de Instagrampagina van Max bij tijdens raceweekends. "Ik ga naar alle races en fotografeer voor de social media kanalen van Max", aldus Victoria.

馃挆

Een bericht gedeeld door Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) op

鉂わ笍馃惗

Een bericht gedeeld door Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) op

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook