Jessie Jazz Vuijk in shock na verjaardagscadeau Kaj Gorgels

Oeps...

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn op ‘retreat’ in Bali en Jessie vierde hier gisteren ook haar verjaardag. Om zijn vriendin een leuke dag te bezorgen, gaf Kaj haar een ballonvaart cadeau, alleen dit verliep niet helemaal zoals gepland…

Oeps

De presentator heeft het hele avontuur vastgelegd op Instagram Stories. Als de twee naar de luchtballon toelopen, houdt Jessie nog vol dat ze zin heeft in de ballonvaart. Kaj schrijft: "Hier doet ze nog of ze het leuk vindt, maar die vuistjes waren eigenlijk van ellende."

Een paar momenten later laat Jessie nog steeds niet weten hoe gespannen ze eigenlijk is. "Hier heeft ze overigens nog steeds niet verteld dat ze het eng vindt… Een beetje alsof je vroeger een boekenbon kreeg van je oma en dan moest doen alsof je het leuk vond", vervolgt hij.

Zie ook: Pikante foto's Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Ook Kaj is gespannen

Wanneer het stel in de luchtballon zit, begint Kaj het toch ook een beetje spannend te vinden. "Het wordt straks echt leuk, schat!" roept de presentator hoopol. Met een angstige blik en tranen in haar ogen vraagt Jessie of hij niet wist dat ze hoogtevrees heeft. Oeps!

Eenmaal terug op de grond wordt het jarige model ontvangen door de locals van Ubud met een lekker stuk taart en zingen ze haar toe, al is het model nog steeds een beetje in shock. Eén ding is zeker: het was in ieder geval een spannende en onvergetelijke verjaardag voor Jessie!

Bron: Instagram | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws