Sylvia Sneijder laat zich uit over hereniging Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Hmm...

Lees ook

De moeder van Wesley Sneijder, Sylvia Sneijder, is blij dat Yolanthe en Wesley nog zo’n goede band hebben met elkaar, vooral vanwege zoontje Xess Xava. De moeder van de ex-voetballer vertelt of ze denkt dat de twee ooit nog bij elkaar komen.

Gespot

Hoewel het stel officieel uit elkaar is, zijn de twee exen gespot op Schiphol toen ze onderweg waren naar Los Angeles, de stad waar Yolanthe sinds 2019 woont. Op het vliegveld hebben omstanders gezien dat Wesley Yolanthe een zoen in haar nek gaf. De geruchtenmodel begon meteen te draaien: zouden ze weer bij elkaar zijn?

Hereniging?

De moeder van de ex-voetballer vertelt dat de ex-geliefden hard aan hun huwelijkscrisis werken. "Xess Xava heeft balans, liefde en rust nodig. Het is belangrijk voor de kleine dat zijn ouders een goede band hebben." Of Wesley zijn gezin achternagaat naar LA? Daar durft Sylvia zich nog niet over uit te spreken. Ook heeft ze geen idee of de twee ooit nog bij elkaar komen. "De tijd zal het leren", zegt ze.

Het stel ging in maart 2019 uit elkaar, na 10 jaar samen te zijn geweest. Daarna verhuisde Yolanthe naar LA waar zoontje Xess op voetbal zit en moeders een acteuropleiding volgt. Wesley maakte een paar maanden na de breuk een einde aan zijn voetbalcarrière en is toegetreden tot de businessclub van FC Utrecht.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook