Rachel Hazes verschijnt voor het eerst met nieuwe liefde op event

Love is in the air!

Lees ook

Rachel Hazes heeft sinds kort weer een nieuwe liefde en woensdag nam ze hem, bij het Musical Awards Gala, voor het eerst mee op de rode loper. Ze vertelt hoe het tussen hen gaat.

Verstopt

Tijdens de Muscial Awards wordt aan Rachel gevraagd of ze haar nieuwe liefde heeft meegenomen. “Ja die is erbij. Ja, tuurlijk”, zegt ze. Al blijkt al snel dat hij nergens te bekennen is. “Ik heb hem in m’n tassie verstopt”, grapt de moeder van André en Roxeanne.

Lees ook: Rachel Hazes bezig met verzoening André en Roxeanne

Relatie

Begin dit jaar werd bekend dat Rachel een nieuwe vlam heeft, genaamd: Mike. Ze kende hem hiervoor al een tijdje, maar dat was vriendschappelijk. “Mike is de allerliefste en meest attente man die er is. Hij is zó romantisch! Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat”, vertelt ze. Het stel woont praktisch gezien al samen. “Hij is er elke avond en gaat ‘s ochtends weer vroeg de deur uit."

Al vond ze het in het begin moeilijk, toch is Rachel destijds weer begonnen met daten. “Dat is wel iets wat niet makkelijk is, want ik durf me niet kwetsbaar op te stellen. Al in het eerste afspraakje gaf ik aan dat ik het lastig vind om me aan iemand over te geven”, vertelt ze.

Rachel had niet verwacht dat ze ooit nog zó verliefd zou worden op een man en was er van overtuigd om de rest van haar leven alleen te blijven. Gelukkig is dit niet het geval en straalt de 49-jarige weer van oor tot oor.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook