Monica Geuze reageert op geruchten rondom nieuwe vriend

Duidelijk!

Lees ook

Monica Geuze is klaar met alle geruchten rondom haar eventuele 'nieuwe vriend'. De vlogster geniet op dit moment van een welverdiende vakantie op Bali, en op vakantiefoto's is te zien hoe dochtertje Zara-Lizzy met een mysterieuze man in het zwembad zit. Monica reageert in een Instagram-post op alle ophef.

Hectische weken

Monica heeft met het vertrek van haar ex Lars Veldwijk naar Zuid-Korea een paar hectische weken achter de rug. In haar laatste vlog vertelde ze dat ze daarom samen met haar moeder en dochtertje Zara-Lizzy op een welverdiende vakantie naar Bali gaat.

"Mijn moeder was jarig en ik heb haar een vakantie cadeau gedaan met ons. Dus volgende week gaan we naar Bali met zijn drieën", vertelde ze.

Lees ook: Monica Geuze: 'Lars is gister verhuisd naar het buitenland'

Geruchten

Al snel bleek dat er ook een vierde persoon was aangehaakt, en fans vroegen zich massaal af of dit misschien de nieuwe vriend van Monica kon zijn. Monica kreeg door deze geruchten veel negatieve reacties van volgers, en lijkt nu voor eens en altijd af te willen rekenen met alle kritiek.

”Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikerds, dit is Barry en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend, dus geen #bringlarsback #kech en andere ongein meer gewenst, kusjessss", aldus Monica op Instagram.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook