Hilarisch: Chantal Janzen stuurt Gwyneth Paltrow eigen vaginakaars

Ha!

Lees ook

Chantal Janzen springt handig in op het nieuws rond de opmerkelijke geurkaars die Gwyneth Paltrow op de markt heeft gebracht die naar vagina ruikt. De presentatrice heeft met haar magazine &C nu haar 'eigen' vaginakaars ontworpen en wil deze naar de Amerikaanse actrice sturen.

Grapje

"We wilden je een 'This smells like OUR vagina'-kaars teruggeven, maar het kaarsenvrouwtje begreep het niet helemaal en onthield alleen de woorden kaars en vagina", schrijft Chantal grappend bij een foto waarop ze poseert met een kaars die de vorm heeft van een vagina.

Lees ook: Chantal Janzen waarschuwt volgers na uitslag uitstrijkje

Viral

"Ik hoop dat je het evengoed kan waarderen." Chantal sluit af met een klein dankwoordje voor Gwyneth. "Alle gekheid op een stokje: bedankt dat je altijd zo'n inspiratiebron bent."

Vorige week ging Gwyneth viral met haar opmerkelijke kaars. De actrice werkte samen met een parfummaker aan een nieuw geurtje toen ze besefte wat voor parfum ze hadden gemaakt.

"Eh, dit ruikt naar vagina", zou de actrice toen hebben gezegd. Die ruikt volgens haar naar 'een mix van geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad'.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook