Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kötter reageert op wangedrag uitvaart model Lotte van der Zee

Hmm...

Kim Kötter reageert op wangedrag uitvaart model Lotte van der Zee

PowNed-verslaggever Dennis Schouten bekritiseerde eerder deze week oud-Miss Nederland Kim Kötter, nadat zij zich vorig jaar volgens hem misdragen zou hebben op de uitvaart van Lotte van der Zee. Kim reageert nu op alle ophef, en ontkent het wangedrag.

Opmerking

Dennis vertelde in de nieuwe podcast van Wilfred Genee op Radio Veronica onder andere over het overlijden van zijn ex-vriendin Lotte. Volgens Dennis maakte Expeditie Robinson-deelneemster Kim wel een hele rare opmerking op de uitvaart van het 20-jarige model.

Lees ook: Kim Kötter onthult wat er gebeurt als je uit Expeditie Robinson ligt

Kritiek

Kim kwam namelijk tijdens de uitvaart met een idee, maar Dennis wilde daar niks van weten. "Die zei: 'kom maar hier, via de zijkant van de kerk, dan sta je naast de ouders'." Maar Dennis wilde helemaal niet naast Lotte's ouders staan. Hij had al een tijdje geen relatie meer met Lotte en vond dat dus niet gepast.

"Ik sta daar ook. Ik was ooit Miss Nederland", had Kim vervolgens gezegd. Dat schoot echter in het verkeerde keelgat bij Dennis. "Ja, so what? Die spoort niet helemaal. Ik was echt verdrietig die dag en zij stond daar interessant te doen."

Reactie

Kim is niet van deze opmerking gediend en laat van zich horen. "Het is gênant dat Radio Veronica over de rug van een overleden meisje dit verzinsel in een persbericht naar buiten brengt ter promotie van een podcast", vertelt haar management.

"Het is respectloos naar de familie van Lotte naast het feit dat de uitspraak niet waar is. Radio Veronica had zich nog een keer achter de oren moet krabben toen ze dit bericht naar buiten brachten", aldus Kim.

Bron: Superguide | Beeld: BSR