Channing Tatum slaat terug na kritiek op relatie met Jessie J

Oei!

Lees ook

Channing Tatum en Jessie J willen hun relatie toch nog een tweede kans geven, zo maakte de acteur eerder deze week bekend. Echter is niet iedereen even blij met de hereniging van de twee, want een aantal fans zien Channing liever samen met zijn ex Jenna Dewan. De acteur reageert op alle kritiek.

Foto

Channing en Jessie werden eerder deze week voor het eerst sinds hun breuk weer samen gespot. De twee bezochten samen het MusiCares Person of the Year Gala, en Channing plaatste voorafgaand aan het gala een zoetsappig kiekje van hem samen met Jessie.

Lees ook: Channing Tatum op de knieën voor dochter Joop van den Ende

Kritiek

Hoewel de acteur overladen werd met positieve reacties, zitten er ook een aantal negatieve tussen. "Jenna ziet er beter uit met jou", reageerde een fan onder de foto. Daarmee verwees ze natuurlijk naar Channings ex-vrouw Jenna, met wie hij acht jaar getrouwd was.

Channing kon deze reactie niet echt waarderen, en liet van zich horen. "Hey Alex, normaal gezien antwoord ik niet op dit soort dingen. Maar je lijkt me een ondoordacht persoon die verschrikkelijk gelukkige mensen haat. Waarom denk je niet even serieus na over wat je doet", schrijft hij.

Kwetsend

De acteur vind zulke reacties maar kwetsend. "Als je de oneindig en onaantastbare schoonheid en vrouw die Jess is niet kan steunen, ga dan alsjeblieft weg. Niemand wil je hier. In het bijzonder ikzelf."

En hij gaat nog even door. "Er is niemand die aantrekkelijker en mooier is dan Jess. Niet alleen om naar te kijken, maar ook als mens. En ja, dat is inclusief mijn ex. Het spijt me van je mening, maar wat ik net gezegd heb, zijn feiten. Alleen maar feiten", aldus Channing.

Bron: HLN | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook