Rachel Hazes geeft het op: 'Ik vraag André en Roxeanne niet meer om het goed te maken'

Ah...
Rachel Hazes geeft het op: 'Ik vraag André en Roxeanne niet meer om het goed te maken'

Rachel Hazes is al maandenlang bezig met de eventuele verzoening van haar twee kinderen Roxeanne en André. De twee hebben al jarenlang geen contact meer en Rachel had gehoopt dat ze voor haar 50e verjaardag hun haat en nijt voor elkaar even opzij wilden zetten. Tevergeefs, want het lijkt er niet op dat Rox en André beiden komen opdagen.

Samen

Rachel vertelde eerder nog tegenover Story hoe graag ze zou willen dat haar kinderen de strijdbijl begraven.

"Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me, ik doe niet anders", vertelde ze.

Lees ook: Rachel Hazes verschijnt voor het eerst met nieuwe liefde op event

Teleurstelling

Toch lijkt Rachel de moed nu opgegeven te hebben. "Ik vraag André en Roxeanne niet meer om het goed te maken. Ik hoop dat ze beiden op mijn verjaardag zijn, in maart. Maar ik ga er niet meer specifiek naar vragen", vertelt ze.

"Het is alleen maar een teleurstelling voor mezelf, als het nee is. Ik heb ze nu vaak genoeg voorgesteld het goed te maken. Uit respect naar mijn kinderen en vanwege de teleurstelling naar mezelf, vraag ik het niet meer. Ze weten wel wat mijn droom is, dus het is nu aan hen", aldus Rachel.

Bron: Story | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3769ff64144', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });